Dacă te-ai gândit să dai în chirie un apartament, ai ales foarte bine. Este o decizie extrem de bună, de pe urma căreia poți face un venit extra în fiecare lună. Totuși, pentru a face bani, trebuie să investești bani. Un apartament dat în chirie trebuie să fie curat, modern și să respecte normele unei locuințe decente.

 Așadar, dacă vrei să știi și tu ce îmbunătățiri poți face înainte de a îl închiria, rămâi aici și citește acest articol în continuare!

Află care sunt aspectele de care trebuie să ții cont într-o situație de acest fel

1. Schimbă dușumeaua

Dușumeaua este extrem de importantă pentru fiecare locuință. Este primul lucru pe care îl vedem atunci când intrăm într-o casă, deci este un element esențial. Dacă cea pe care o ai în apartament nu mai este într-o stare bună, atunci acum este momentul să o schimbi. 

Poți opta pentru un parchet laminat din lemn masiv de stejar sau chiar din fag. Vezi ce variantă s-ar potrivi mai bine în apartament!
 

2. Achiziționează piese noi de mobilier

Dacă te-ai hotărât că nu vei da apartamentul în închiriere fără mobilă, atunci achiziționarea unor piese noi de mobilier este un aspect necesar. 

Poți cumpără: dulapuri, un pat sau paturi (după disponibilitate), o canapea, fotolii, mobilă de bucătărie etc. În final, este important să alegi piese care să ofere senzația unei locuințe primitoare și confortabile.

3. Optează pentru o centrală termică nouă

Atunci când iei o asemenea decizie, datoria ta este să oferi toate condițiile persoanelor care vor locui în apartamentul tău. Așadar, trebuie să ai în vedere toate aspectele, până și metoda de încălzire a locuinței. De aceea, dacă ai o centrală termică veche, care îți face numai probleme, atunci ar fi cazul să o schimbi. 

Poți alege o centrală termică pe gaz, fiindcă sunt extrem de eficiente și la prețuri potrivite pentru orice portofel. Astfel, dacă vrei să vezi mai multe variante, intră direct pe hornbach.ro și vei găsi aici o gamă variată de produse calitative.

4. Nu uita să văruiești pereții

Văruirea pereților este o modalitate perfectă de a oferi un aspect impecabil locuinței pe care o vei da în chirie. Chiar dacă este o modalitate care poate lua destul de mult timp, aceasta va fi foarte benefică pentru întregul design al casei. 

Dacă vrei să optezi pentru un anumit stil de design interior, atunci trebuie să acorzi atenție și culorilor pereților. De exemplu, dacă mergi pe un stil industrial, poți opta pentru următoarele culori de var: gri, maro, verde, negru, cărămiziu, albastru închis etc. În final, în funcție de rezultatul pe care ți-l dorești, opțiunile diferă!

5. Schimbă geamurile

Un ultim aspect extrem de important pe care trebuie să îl ai în vedere sunt geamurile. Dacă acestea au termopane de minim 10 ani, atunci este recomandat ca acestea să fie schimbate. 

Acest lucru te va ajuta să izolezi mult mai bine apartamentul, deci căldura se va păstra în mod corect pe timp de iarnă. De asemenea, acestea vor contribui în mare măsură la întregul aspect al fiecărei încăperi din locuința ta.

În concluzie, dacă vrei să fii un proprietar bun și să oferi o chirie bine organizată, ține cont de cele menționate mai sus. Astfel, dacă vei face aceste 5 lucruri, sigur vor exista mulți doritori pentru apartamentul tău!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *