Dacă te-ai gândit să dai în chirie un apartament, ai ales foarte bine. Este o decizie extrem de bună, de pe urma căreia poți face un venit extra în fiecare lună. Totuși, pentru a face bani, trebuie să investești bani. Un apartament dat în chirie trebuie să fie curat, modern și să respecte normele unei locuințe decente.

 Așadar, dacă vrei să știi și tu ce îmbunătățiri poți face înainte de a îl închiria, rămâi aici și citește acest articol în continuare!

Află care sunt aspectele de care trebuie să ții cont într-o situație de acest fel

1. Schimbă dușumeaua

Dușumeaua este extrem de importantă pentru fiecare locuință. Este primul lucru pe care îl vedem atunci când intrăm într-o casă, deci este un element esențial. Dacă cea pe care o ai în apartament nu mai este într-o stare bună, atunci acum este momentul să o schimbi. 

Poți opta pentru un parchet laminat din lemn masiv de stejar sau chiar din fag. Vezi ce variantă s-ar potrivi mai bine în apartament!
 

2. Achiziționează piese noi de mobilier

Dacă te-ai hotărât că nu vei da apartamentul în închiriere fără mobilă, atunci achiziționarea unor piese noi de mobilier este un aspect necesar. 

Poți cumpără: dulapuri, un pat sau paturi (după disponibilitate), o canapea, fotolii, mobilă de bucătărie etc. În final, este important să alegi piese care să ofere senzația unei locuințe primitoare și confortabile.

3. Optează pentru o centrală termică nouă

Atunci când iei o asemenea decizie, datoria ta este să oferi toate condițiile persoanelor care vor locui în apartamentul tău. Așadar, trebuie să ai în vedere toate aspectele, până și metoda de încălzire a locuinței. De aceea, dacă ai o centrală termică veche, care îți face numai probleme, atunci ar fi cazul să o schimbi. 

Poți alege o centrală termică pe gaz, fiindcă sunt extrem de eficiente și la prețuri potrivite pentru orice portofel. Astfel, dacă vrei să vezi mai multe variante, intră direct pe hornbach.ro și vei găsi aici o gamă variată de produse calitative.

4. Nu uita să văruiești pereții

Văruirea pereților este o modalitate perfectă de a oferi un aspect impecabil locuinței pe care o vei da în chirie. Chiar dacă este o modalitate care poate lua destul de mult timp, aceasta va fi foarte benefică pentru întregul design al casei. 

Dacă vrei să optezi pentru un anumit stil de design interior, atunci trebuie să acorzi atenție și culorilor pereților. De exemplu, dacă mergi pe un stil industrial, poți opta pentru următoarele culori de var: gri, maro, verde, negru, cărămiziu, albastru închis etc. În final, în funcție de rezultatul pe care ți-l dorești, opțiunile diferă!

5. Schimbă geamurile

Un ultim aspect extrem de important pe care trebuie să îl ai în vedere sunt geamurile. Dacă acestea au termopane de minim 10 ani, atunci este recomandat ca acestea să fie schimbate. 

Acest lucru te va ajuta să izolezi mult mai bine apartamentul, deci căldura se va păstra în mod corect pe timp de iarnă. De asemenea, acestea vor contribui în mare măsură la întregul aspect al fiecărei încăperi din locuința ta.

În concluzie, dacă vrei să fii un proprietar bun și să oferi o chirie bine organizată, ține cont de cele menționate mai sus. Astfel, dacă vei face aceste 5 lucruri, sigur vor exista mulți doritori pentru apartamentul tău!

7 thoughts on “Ce îmbunătățiri să faci unui apartament pe care vrei să îl dai spre închiriere? Iată 5 idei

  1. Articolul ofera cateva idei bune despre cum sa imbunatatesti un apartament pentru a-l face mai atractiv pentru potentiali chiriasi. Una dintre idei este sa adaugi un spatiu de depozitare suplimentar, cum ar fi un dulap sau o sifonier. Aceasta poate fi o caracteristica valoroasa, mai ales pentru chiriasii care au multe lucruri si au nevoie de spatiu suplimentar de depozitare. De asemenea, recomandarea de a vopsi peretii in culori neutre si luminoase este foarte utila pentru a crea o atmosfera placuta si spatioasa.

  2. Personal, consider ca una dintre cele mai importante imbunatatiri pe care le poti face unui apartament pe care vrei sa-l dai spre inchiriere este reabilitarea instalatiilor electrice si sanitare. Acestea sunt aspecte esentiale pentru confortul si siguranta chiriasilor si pot preveni eventualele probleme sau accidente din viitor. De asemenea, recomandarea de a monta geamuri termopan pentru izolatie fonica si termica este foarte utila.

  3. O alta idee interesanta prezentata in acest articol este decorarea apartamentului intr-un stil modern si neutru. Acest lucru poate face ca apartamentul sa fie mai atractiv pentru diferite tipuri de chiriasi si poate permite acestora sa-si aduca propriul stil personal in decor. De asemenea, instalarea unui sistem de aer conditionat poate fi o caracteristica valoroasa pentru chiriasi in perioadele calde ale anului.

  4. Un articol foarte util pentru proprietarii de apartamente care doresc sa le inchirieze. Ideea de a adauga un balcon in apartament este excelenta, deoarece poate oferi un spatiu suplimentar pentru relaxare si poate creste valoarea proprietatii. De asemenea, renovarea bucatariei si a baii poate atrage potentiali chiriasi si poate imbunatati aspectul general al apartamentului.

  5. Totodata, sfaturile legate de curatarea si igienizarea apartamentului sunt foarte utile. Un spatiu curat si ingrijit va da mereu o impresie pozitiva si va creste sansele de a gasi chiriasi responsabili si respectuosi.

  6. De asemenea, propunerea de a adauga mobilier functional si practic este foarte buna, deoarece poate face diferenta in ochii potentialilor chiriasi. Un apartament bine utilat si decorat cu gust va atrage mai usor persoanele interesate de inchiriere pe termen lung.

  7. Articolul ofera cateva idei interesante pentru imbunatatirea apartamentului pe care vrei sa-l dai spre inchiriere. Este important sa investesti in aspectele care aduc un plus de valoare si confort chiriasilor, cum ar fi renovarea baii sau amenajarea unei bucatarii moderne.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *