Ti-ai dori sa scapi in mod eficient de firele de par nedorite, insa epilarea definitiva ti se pare o metoda nesigura si ai indoieli? Inca folosesti tehnici traditionale de epilare, precum epilarea cu ceara sau cu aparate de ras?

Ti-ai dori sa scapi in mod eficient de firele de par nedorite, insa epilarea definitiva ti se pare o metoda nesigura si ai indoieli? Inca folosesti tehnici traditionale de epilare, precum epilarea cu ceara sau cu aparate de ras?

Daca ambele raspunsuri sunt afirmative, atunci acest material este pentru tine, deoarece vor discuta despre epilarea definitiva si despre siguranta pe care ti-o ofera aceasta. Epilarea definitiva cu laser este cea mai noua si mai sigura metoda pentru a elimina firele de par si pentru a obtine rezultate maxime la nivel de estetica a pielii.
 

Epilarea definitiva nu lasa urme si nu afecteaza pielea

 
Una dintre principalele temeri referitoare la epilarea definitiva este legata de arsurile pe care laserul le poate face, precum si de urmele inestetice ce, teoretic, apar pe piele.

Din fericire, acestea sunt simple mituri, deoarece epilarea definitiva cu laser se realizeaza cu aparatura moderna, care actioneaza localizat pentru a elimina firele de par din radacina, fara sa afecteze suprafata din jur, astfel ca pielea nu are de suferit ci, din contra, ramane catifelata si placuta la atingere.

Cu cat acorzi mai multa atentie pielii inainte de sedintele de epilare definitiva, dar si dupa, cu atat vei reusi sa eviti posibile arsuri sau iritatii, asa ca urmeaza sfaturile specialistilor si vei vedea ca investitia va fi una foarte inteligenta si complet sigura.
 

Epilarea cu laser este sigura in conditiile in care se respecta recomandarile specialistilor

 
Epilarea cu laser a devenit foarte populara in randul femeilor, dar si in ceea ce priveste barbatii, deoarece contribuie la un confort sporit si la economie de timp si energie.

Cu toate acestea, parerile sunt inca impartite atunci cand vine vorba de siguranta epilarii definitive, dar atata timp cat se respecta recomandarile specialistilor, totul va decurge intr-un mod eficient si fara probleme.
 
Efectele adverse ale epilarii cu laser pot aparea, insa de cele mai multe ori acestea sunt prezente din cauza faptului ca pielea nu a fost ingrijita corespunzator inainte si dupa sedintele la salon.

Astfel, este esential sa eviti expunerea la soare inainte si dupa epilare, nu ai voie sa utilizezi produse cosmetice cu parfumuri si, de asemenea, nu trebuie sa smulgi cu alte instrumente firele de par, deoarece laserul nu va mai avea pe ce sa actioneze.
 
Epilarea definitiva cu laser este cat se poate de sigura, iar acest lucru poate fi confirmat de catre orice specialist in domeniu. Alege o clinica epilare definitiva Bucuresti si convinge-te de beneficiile reale pe care ti le ofera aceasta procedura, care te va ajuta sa te bucuri de o piele catifelata, fara fire inestetice de par.